fbpx

Protetika

Protetika është një nga degët e stomatologjisë e cila merret me zëvendësimin e dhëmbëve të humbur dhe indëve të buta dhe të forta të lidhura me proteza (kurora, ura, proteza) të cilat mund të jenë fikse ose mobile, apo mund të mbështeten dhe të mbahen me implante.

Shërbimet protetike

Kurorat dhe urat
Kurorat janë mbulesa të cilat shfrytëzohen për mbulimin e tërësishëm të dhëmbit të dëmtuar.
Дознај повеќе
Facetat
Facetat janë shumë të holla, lëvozhga prej porcelani të cilat vendosen në anën e përparme të dhëmbëve.
Дознај повеќе
Protezat
Protezat janë zgjidhje protetike kur mungojnë të gjithë ose pjesërisht të gjithë dhëmbët në zgavrën e gojës.
Дознај повеќе
Vlerësimi dhe terapia e bruksizmit
Bruksizmi është praktikë orale në të cilën ju shtrëngoni, kruani dhe bluani dhëmbët.
Дознај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber