fbpx


ВАШАТА НОВА ЗДРАВА НАСМЕВКА


ВАШАТА НОВА ЗДРАВА НАСМЕВКА

Зошто ЕТЕРНАдент?

 • Единствен принцип на СЕОПФАТНА ДЕНТАЛНА ГРИЖА
 • Единствени воспоставени пародонтолошки протоколи од British Society of Periodontology and Implant Dentistry
 • Најдобри и единствени во третирањето на Пародонталната болест
 • Единственa технологија за Рана детекција на орален карцином
 • Први и единствени во имплементирање на Ласерска стоматологија
 • Најмодерно опремен центар за ултразвучна и ласерска стоматологија

Добредојдовте во ЕТЕРНАдент

Основни принципи кои се темели на нашата стоматолошка грижа:

ИНДИВИДУАЛЕН И СЕОПФАТЕН ПРИСТАП

Секој пациент е исклучително важен и со своја индивидуална проблематика. Секому се приоѓа стручно со сеопфатен пристап со кој  стоматологијата станува предвидлива и долготрајна. Ваквиот начин овозможува вашата состојба да биде разгледана од сите аспекти вклучувајќи го и медицински статус како и вашата забна состојба.

ИНТЕГРИТЕТ И ПОСТОЈАНОСТ

Градење на цврсти и етички меѓусебни односи базирани на доверба и висока свесност.

БЕСКОМПРОМИСЕН КВАЛИТЕТ НА УСЛУГИТЕ

Високо организирана и професионална услуга која континуирано се подобрува и усовршува во сите полиња на стоматологијата која вклучува концепциски, технолошко-технички и хумани ресурси.

СОЧУСТВО И РАЗБИРАЊЕ

Пријателскиот однос, љубезноста и професионализмот создаваат атмосфера и услови заедно да го победиме стравот на некои пациенти од „посета на забар“ со што ќе овозможиме најдобра грижа и целосно разбирање.

ЦЕЛОСНА ХИГИЕНА

Инфекциската контрола кај нас е секогаш на алармантно и највисоко ниво, во согласност со сите светски стандарди.

ХОЛИСТИЧНА И ДОЛГОЖИВОТНА ФИЛОЗОФИЈА

Ние сме длабоко убедени дека превенцијата и профилаксата се најдобро решение за да уживате во долг и квалитетен живот.

НАЈМОДЕРНА СОВРЕМЕНА ТЕХНОЛОГИЈА

Подобра технологија овозможува подобра стоматологија, безболна и најсовремена терапија, високо организирана и професионална услуга и бескомпромисен квалитет за рана дијагностика, безболна и навремена терапија и одржување на забите.

ЕТЕРНАдент, центар каде науката и клиничката пракса создаваат беспрекорен квалитет!

Добредојдовте во ЕТЕРНАдент

Време е да ја керираме Вашата нова здрава насмевка!


  Закажи преглед!

  Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефоните:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 30 91 47
  Viber: 078 30 91 47

  Нашата локација

  ул. ОрцеНиколов бр.190-1/1 Скопје
  т: 02 30 91 470; м: 078 309 147;
  contact@eternadent.com.mk

  Chat With Us
  Viber/WhatsApp
  WhatsApp
  Viber