fbpx


  Закажи преглед!

  Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација или закажете на телефон:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 309 147

  При закажување на вашиот прв термин во ЕТЕРНАдент, дојдете 5 минути порано за да го пополните формуларот наменет за отворање на Вашиот дентален картон. Истиот формулар можете да го најдете во дигитална форма тука, да го пополните и да го испратите по е-маил.

  Пациентите кои ќе се одлучат да ни го испратат фопрмуларот електронски го земаат предвид ризикот поврзан со испраќање на било која информација по интернет. ЕТЕРНАдент јасно се оградува од одговорноста за пренос на лични информации на пациентот испратени по интернет.

  Chat With Us
  Viber/WhatsApp
  WhatsApp
  Viber