fbpx

Центарот располага со врвна стоматолошка опрема со технички можности кои ги задоволуваат највисоките стандарди во работењето. Се работи безболно со најсовремени методи за обезболување на интервенциите;

Сите материјали во контакт со ткивата се исклучително безбедни и биостимулативни и во согласност со безбедносните стандарди.

Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber