fbpx


BUZËQESHJA E JUAJ E RE E SHËNDETSHME


BUZËQESHJA E JUAJ E RE E SHËNDETSHME

Pse ETERNAdent?

 • Parimi i vetëm për KUJDES GJITHËPËRFSHIRËS DENTAR
 • Protokollet e vetme të vendosura të parondotologjisë të British Society of Periodontology and Implant Dentistry
 • Të vetmit dhe më të mirët në trajtimin e sëmundjes të parondontologjisë
 • Teknologjia e vetme për detektim të hershëm të kancerit oral
 • • Të parit dhe të vetmit në implemtimin e stomatologjisë laserike
 • • Qendra më moderne e pajisur me stomatologji ultrazë dhe laserike

Mirëserdhët në ETERNAdent

Parimet kryesore të cilat janë themelet e kujdesit tonë stomatologjik:

QASJA INDIVIDUALE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE

Çdo pacient është jashtëzakonisht i rëndësishëm me problemet e tyre indivduale. Secilit i jepet qasje profesionale gjithëpërfshirëse me të cilën stomatologjia bëhet e parashikueshme dhe afatgjate. Kjo mënyrë mundëson që gjendja juaj të shqyrtohet nga të gjithë aspektet duke përfshirë edhe statusin mjekësor dhe gjendjen e dhëmbëve tuaj.

INTEGRITET DHE PËRHERSHMËRI

Ndërtimi i marrëdhënieve të fuqishme dhe etike të bazuara në besim dhe vetëdije të lartë.

CILËSI PA KOMPROSMIS I CILËSISË TË SHËRBIMEVE

Shërbim i organizuar dhe me profesionalizëm të lartë që vazhdimisht përmirësohet dhe përsoset në të gjithë fushat e stomatologjisë që përshin: resurse konceptuale, teknologjike-teknike dhe njerëzore.

EMPATI DHE MIRËKUPTIM

Marrëdhëniet miqësore, dashamirësia dhe profesionalizmi krijojnë atmosferë dhe kushte që bashkë të fitojmë frikën e disa pacientëve nga “vizita në dentist” me çrast do të mundësojmë kujdes më të mirë dhe mirëkuptim të plotë.

HIGJIENË E TËRËSISHME

Kontrolli infektiv te ne është gjithmonë në nivel alarmues dhe të lartë, sipas të gjithë standardeve botërore.

FILOZOFI HOLISTIKE DHE ME JETËGJATËSI

Ne jemi thellësisht të bindur që parandalimi dhe profilaska janë zgjidhja më e mirë që të kënaqeni në një jetë të gjatë dhe cilësore.

TEKNOLOGJIA MË MODERNA BASHKËKOHORE

Teknologjia më e mirë mundëson stomatologji më të mirë, terapi pa dhimbje dhe bashkëkohore, shërbim me organizim dhe profesionalizëm të lartë dhe cilësi pa kompromis për diagnozë të hershme, terapi pa dhimbje dhe në kohë dhe mirëmbajtje të dhëmbëve.

ETERNAdent, qendra ku shkenca dhe praktika klinike krijojnë një cilësi të jashtëzakonshme!

Mirëserdhët në ETERNAdent

Është koha që të krijojmë buzëqeshjen tuaj të re të shëndetshme!


  Caktoni Kontroll!

  Me mbushjen e të dhënave të formularit për kontakt ju mund të caktoni termin (takim) për kontroll dhe/ose konsultim apo të caktoni në numrat e telefonit:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 30 91 47
  Viber: 078 30 91 47

  Lokacioni jonë

  ul. Orce Nikolov 190-1/1 Shkup
  t: 02 30 91 470; m: 078 309 147;
  contact@eternadent.com.mk

  Chat With Us
  Viber/WhatsApp
  WhatsApp
  Viber