fbpx

Na kontaktoni!

  TELEFONI / 02 30 91 470
  MOBILE / 078 309 147
  EMAIL / contact@eternadent.com.mk
  ADRESË/ ul. Orce Nikolov 190-1/1 Shkup

  ORË PUNE

  E Hënë-Premte / 8:00–20:00
  E shtunë & E diel/ Nuk punojmë

  Informatat për pagesën e shërbimeve

  Shërbimet e dhëna në ETERNAdent mund t’i paguani në para të gatshme apo me këto karta pagesore: Visa, Master Card,Maestro dhe Diners. Nëse keni nevojë për trajtim më të gjërë dhe më afatgjatë, mund të flisni me ne për gjërat tjera.

  ETERNAdent ka lidhur kontratë për bashkëpunim me EUROLINK. Na telefononi dhe konsultohuni me administratorin tonë për detajet.

  ETERNAdent mban një datotekë të tërësishme për çdo shërbim të dhënë në ordinancën tonë dhe përvoja e deritashme ka treguar pranimin e të njëjtave nga ana e kompanive të tjera ndërkombëtare të sigurimit. Mjeku juaj në ETERNAdent ju qëndron në dispozicion për plotësimin e çfarëdo formulari për gjendjen e dhëmbëve tuaj nëse keni nevojë për një gjë të tillë.

  Ku mund të na gjeni

  ul. Orce Nikolov 190-1/1 Shkup
  t: 02 30 91 470; f: 02 30 91 471;
  contact@eternadent.com.mk; www.eternadent.com.mk

  Chat With Us
  Viber/WhatsApp
  WhatsApp
  Viber