fbpx

Stomatologjia estetike

Buzëqeshja e shkëlqyer mund të rrisë vetëbesimin dhe me këtë suksesin tuaj në planin social, profesional dhe privat. E vërteta është se njerëzit përshtypjen e parë për vete e lënë në bazë të pamjes. Stomatologjia e sotme ofron mënyrë të padhimbshme për të patur një buzëqeshje të shkëlqyer dhe prandaj mos lejoni që dhëmbët e këqinj të shkatërrojnë vetëbesimin tuaj në plan personal dhe profesional. Kërkoni nga stomatologu juaj në ETERNAdent të bëj vlerësim të buzëqeshjes tuaj dhe të ofrojë zgjidhjet e mundshme se si të arrini në buzëqeshjen e shkëlqyer hollivudiane.

Problemet më të shpeshta nga të cilat vuajnë pacientët janë:

  • Dhëmbët e errëta
  • Hapësira e pabarabartë e dhëmbëve
  • Mbushjet e errësuara/ mbushjet metalike
  • Pjesë e madhe e dukshme nga mishërat gjatë buzëqeshjes (gummy smile)
  • Mishëra të pigmentuar
  • Vijë të prishur të mesme të dhëmbëve (asimetri) etj.

Bashkë me pacientin ne kemi përkufizuar tërësisht problemin real me pamjen estetike dhe atë që i pengon pacientit. Në bazë të asaj ne përgatisim plan të tërësishëm me të cilin ne arrijmë pamjen e dëshiruar te pacienti.
Ajo që është më e rëndësishme është që pacienti të ketë një ide se si do të duket buzeqeshja e tij pas trajtimeve estetike. Në ETERNAdent kemi disa metoda të ndryshme atë që mund t’ju ofrojmë se çfarë mund të arrijmë ne, për shembull: Faceta estetike apo zbardhje të dhëmbëve, para se të vendosni për trajtim.
Gjithashtu, protokolli i përcaktuar në mënyrë speciale i procedurave në ordinancën tonë na jep siguri dhe qëndrueshmëri afatgjate shtesë të produkteve. Dëmin më të madh që ju mund t’ua bëni dhëmbëve dhe mishërave tuaj të dhëmbëve dhe mishërave është që drejtëpërdrejtë të përfshiheni në rekonstruktim protetik dhe estetik në indin të papërgatitur më parë (sidomos nëse vuani nga mishërat që kanë ndezje dhe janë të sëmurë). Ata zgjidhje janë afatgjate dhe gjithmonë janë më të shtrenjta, duke i patur si dhëmbë dhe produkte të reja.
STOMATOLOGJIA ESTETIKE është kombinim i të gjithë degëve të stomatologjisë me çrast shfrytëzohen materiale shumë estetike. Këtu bëjnë pjesë këto procedura:

Stomatologjia estetike

Zbardhja e dhëmbëve
Дознај повеќе
Konturimi dhe depigmentimi laserik
Дознај повеќе
Inlei dhe onlei nga porcelani
Дознај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber