fbpx

Konturimi laserik i gingivës (mishërave)

Disa pacientë buzëqeshin me të ashtëquajturën buzëqeshje e lartë ose gummy smile. Ndërkohë zbulojnë pjesë të madhe të mishrave të gojës dhe kështu e prish estetikën e buzëqeshjes. Problem shtesë është nëse vija e mishrave të dhëmbëve nuk është e barabartë ose josimetrike. Në këto raste në ETERNAdent shfrytëzojmë laserin Er:Yag ( Syneron lite touch) që mundëson që pa dhimbje të vendosin simetrinë e të ashtëquajturit estetikë rozë-të bardhë. Me shfrytëzimin e laserit në vend të bisturisë për këtë procedurë, më shpesh shmanget nevoja për anestezi dhe qepje. Laseri është mjet shumë i saktë me të cilin vetëm largohet mishi i tepërt. Procedura është e shpejtë dhe shërimi zgjat shumë më shkurtë pas rekonturimit klasik kirurgjik të mishërave të dhëmbëve. Drejtohuni te mjeku në ETERNAdent për më shumë informata!

Depigmentimi laserik i gingivës

Disa pacientë buzëqeshin me të ashtëquajturën buzëqeshje e lartë ose gummy smile. Ndërkohë zbulojnë pjesë të madhe të mishrave të gojës dhe kështu e prish estetikën e buzëqeshjes. Problem shtesë është nëse vija e mishrave të dhëmbëve nuk është e barabartë ose josimetrike. Në këto raste në ETERNAdent shfrytëzojmë laserin Er:Yag ( Syneron lite touch) që mundëson që pa dhimbje të vendosin simetrinë e të ashtëquajturit estetikë rozë-të bardhë. Me shfrytëzimin e laserit në vend të bisturisë për këtë procedurë, më shpesh shmanget nevoja për anestezi dhe qepje. Laseri është mjet shumë i saktë me të cilin vetëm largohet mishi i tepërt. Procedura është e shpejtë dhe shërimi zgjat shumë më shkurtë pas rekonturimit klasik kirurgjik të mishërave të dhëmbëve. Drejtohuni te mjeku në ETERNAdent për më shumë informata!

Stomatologjia estetike

Zbardhja e dhëmbëve
Дознај повеќе
Konturimi dhe depigmentimi laserik
Дознај повеќе
Inlei dhe onlei nga porcelani
Дознај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber