fbpx


  Caktoni Kontroll!

  Me plotësimin e të dhënave nga formulari për kontakt jui mund të caktoni takim për kontroll dhe/ose konsultim ose caktoni në telefon:

  +389 (0)2 30 91 470
  +389 (0)78 309 147

  Gjatë caktimit tuaj të partë në ETERNAdent, ejani 5 minuta më herët që të plotësoni formularin të dedikuar për hapjen e kartonit tuaj dentar. Formularin e njëjtë mund ta gjeni në formë digjitale këtu, ta plotësoni dhe të na dërgoni me email.

  Pacientët të cilët do të vendosin që të na dërgojnë formularin në formë elektronike do të marrin parasysh rrezikun që lidhet me dërgimin e çfarëdo informacioni përmes interenetit. ETERNAdent në mënyrë të qartë mohon përgjegjësinë për bartjen e informatave personale të pacientit përmes internetit.

  Chat With Us
  Viber/WhatsApp
  WhatsApp
  Viber