fbpx

Eterna Dental Spa

Një buzëqeshje ëndër me një paketë Dental Spa

JU MERITONI NJË BUZËQESHJE BRILIANE
Hidhni hapin e parë drejt një buzëqeshjeje të ndritshme dhe lini një takim. Ekipi ynë do të sigurohet që t’ju japë dhëmbë të shëndetshëm dhe të bukur pa dhimbje me një zbritje promocionale për paketën Dental Spa dhe mundësinë e pagesës me 12 këste.

  • Një ekzaminim i detajuar i zgavrës me gojë me një plan terapie të përfshirë
  • Diagnostifikimi dixhital me rreze X
  • Zbulimi i hershëm i kancerit oral / ekzaminimi pa dhimbje me një dritë të veçantë
  • Pastrimi me ultratinguj i gurëve
  • Lustrim profesional / rërë i dhëmbëve
  • Zbardhja e zyrës me laser deri në 12 nuanca

13.910 denarë
5.900 denarë

ME MUNDËSI PAGESË ME 12 KËSTE

Përveç higjienës së rregullt orale dhe dentare, ka zona midis dhëmbëve që nuk lahen aq efektivisht. Në ato vende, në një periudhë disamujore, pllaka dentare mineralizohet, bëhet një depozitë e fortë mbi të cilën ka një biofilm bakteresh. Kjo pllakë e fortë, ndonjëherë e padukshme në dritën e ditës, duhet të hiqet me një pastrim profesional të dhëmbëve. Ai trajtim bëhet në disa hapa protokollarë, përkatësisht: pastrimi i pllakave të forta dhe të buta me ultratinguj, lustrimi i sipërfaqeve dentare, spërkatja e dhëmbëve, shpëlarja me dezinfektues oral në varësi të gjendjes së dhëmbëve sipas vendimit të mjekut – terapist. Gjatë kësaj vizite pacienti trajnohet edhe për të ruajtur në mënyrë korrekte higjienën orale, si dhe duke theksuar teknikat e përshtatshme për nevojat e atij personi.

Kanceri oral është sëmundje që shkaktohet për shkak të shumimit të pakontrolluar të qelizave malinje (kancerogjene) në zbrazëtirën e gojës ose në orofaring.
Ekziston një metodë e thjeshtë vizuele e testimit dhe për këtë qëllim në ETERNA kemi siguruar aparat të sofistikuar për detektim të hershëm me të cilin në kontroll të shkurtër të thjeshtë mund të përcaktohet plaga eventuale prekanceroze ose kanceroze.
Identifikimi i plagës në fazë të hershme në mënyrë të konsideruar rritë mundësitë për shërimin e kësaj sëmundje.
Mos harroni që të konsultoheni me stomatologun tuaj që të caktoni kontrolla të rregullt.

Kontrolli stomatologjik, analiza dhe plani i terapisë nuk janë të kompletuara dhe të mbështetura, pa përdorimin e DIAGNOSTIKËS DIGJITALE RENTGEN.
Në ETERNAdent ne shfrytëzojmë këto aparate rentgen:

  • Sensori intraoral për rreze x të vogla
  • Rentgen panorama – për diagnostifikimin dhe për ndryshimet e ndryshme patologjike të dhëmbëve, eshtrave të nofullës dhe zbrazëtirave të eshtrave të fytyrës.
  • Rentgenografia digjitale, si teknologji e lartë që përshpejton trajtimin dhe kontribuon për diagnozë më të mirë dhe më efikase dhe është jashtëzakonshëm gjatë kontrollit të parë të pacientit; gjatë planifikimit protetik, ortodontik dhe kirurgjik; diagnostifikimi i kariesit; granulomet e diagnostifikuara, cista, ndezje difuze, fokuse, osteomielitit, dhëmb gjysëm të impaktuara dhe të impaktuara; deformiteti i nofullave, kontrolli i kompletuar i TMZ;

Zbardhja profesionale bëhet nën mbikëqyrje të stomatologut dhe kryesisht bazohet në karbamid peroksid ose peroksid me hidrogjen. Mund të realizohet në kushte të ordinancës dhe të jap rezultate të shpejta (zbardhje deri në 9 nuanca në një vizitë) dhe njihet me emrin e njohur zbardhje in office apo zbardhje në ordinancë. Procedura në ETERNAdent zgjat rreth një orë e gjysmë. Ky është një sistem që garanton SIGURI, REZULTAT TË SHPEJTË DHE ZERO NDJESHMËRI !

Lloji tjetër i zbardhjes profesionale është zbardhja në shtëpi. Për këtë teknike shfrytëzohen lugë që janë prodhuar në mënyrë speciale për zbardhje individuale për çdo pacient dhe gjel profesional për zbardhje të cilët janë me përqëndrim më të vogël nga ato që shfrytëzojmë për zbardhje në ordinancë. Që të arrijmë efekt më të vërtetë më të bardhë me këtë sistem kërkohet pak më shumë këmbëngulje dhe zbatim të këtij sistemi disa herë me rradhë.

ETERNAdent është një qendër shëndetësore dentare që ndjek trendet e stomatologjisë moderne për më shumë se 15 vjet, e pajisur me pajisje moderne dhe një ekip profesional shumë të trajnuar që ofron shërbime premium në fushën e stomatologjisë.

SHËRBIME TË NGJASHME
Stomatologjia estetike

Zbardhja e dhëmbëve
Zbulo me shume
Konturimi dhe depigmentimi laserik
Zbulo me shume
Facetat
Zbulo me shume
Inlei dhe onlei nga porcelani
Zbulo me shume
Alajnerët
Zbulo me shume
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber