fbpx

Risi / Aksionet

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 ден
Eternadent

Ласерска корекција на високо непце познато како gummy smile со помош на Er:YAG ласер.
✔ Здрава уста и заби за цел живот, овозможено од ЕТЕРНАдент!
.
#eternadent
... ПовеќеПомалку

Ласерска корекција на високо непце познато како gummy smile со помош на Er:YAG ласер.
✔ Здрава уста и заби за цел живот, овозможено од ЕТЕРНАдент!
.
#ETERNAdent
1 недела
Eternadent

Добредојдовте во ЕТЕРНАдент! 🦷
Време е да ја креираме Вашата нова здрава насмевка!
👉 eternadent.com.mk/
.
.
#eternadent
... ПовеќеПомалку

Коментирај на Facebook

Kvalitet , profesionalnost .... na najvisoko nivo .... Bravo

Najdobri ste

1 недела
Eternadent

КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ
8 октомври 2022
ПАРОДОНТАЛНО ОДРЖУВАЊЕ НА ПАЦИЕНТИ СО ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ

ПРЕДАВАЧ: Assoc. Prof. Dr Georgi Tomov, DDS, MSc, PhD
Head of Periodontology Department,
Faculty of Dental Medicine, Medical University - Plovdiv

Проф. д-р Ана Миновска, ПЗУ ЕТЕРНАдент, Скопје

Демонстратор: д-р Ивана Кежаровска

Курсот е акредитиран со 9 бода од Стоматолошката комора на Македонија.
Бројот е ограничен на 10 учесници.
Пријавување на eternitas@eternadent.com.mk најдоцна до 6 октомври 2022 година.
Котизација 9.000 денари.
Жиро сметка 280-1191032985-95 Силк роуд банка
... ПовеќеПомалку

КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ
8 октомври 2022
ПАРОДОНТАЛНО ОДРЖУВАЊЕ НА ПАЦИЕНТИ СО ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ

ПРЕДАВАЧ: Assoc. Prof. Dr Georgi Tomov, DDS, MSc, PhD
Head of Periodontology Department,
Faculty of Dental Medicine, Medical University - Plovdiv

Проф. д-р Ана Миновска, ПЗУ ЕТЕРНАдент, Скопје

Демонстратор: д-р Ивана Кежаровска

Курсот е акредитиран со 9 бода од Стоматолошката комора на Македонија.
Бројот е ограничен на 10 учесници.
Пријавување на eternitas@eternadent.com.mk најдоцна до 6 октомври 2022 година.
Котизација 9.000 денари.
Жиро сметка 280-1191032985-95 Силк роуд банка
2 недели
Eternadent

Ортодонтска терапија со Invisible и естетска неинвазивна корекција со композитни фасети.

✔ Здрава уста и заби за цел живот, овозможено од ЕТЕРНАдент!
.
#eternadent
... ПовеќеПомалку

Ортодонтска терапија со Invisible и естетска неинвазивна корекција со композитни фасети.

✔ Здрава уста и заби за цел живот, овозможено од ЕТЕРНАдент!
.
#ETERNAdent
2 недели
Eternadent

Проф. д-р Ана Миновска е поканет предавач на Првиот интернационален симпозиум на Факултетот по стоматологија при Istanbul Atlas University.
Повеќе за настанот дознајте на Greatist Professional Dental Meetings & Expo
#ETERNAdent
... ПовеќеПомалку

Проф. д-р Ана Миновска е поканет предавач на Првиот интернационален симпозиум на Факултетот по стоматологија при Istanbul Atlas University.
Повеќе за настанот дознајте на Greatist Professional Dental Meetings & Expo 
#ETERNAdent
2 недели
Eternadent

Програма за практикантска работа во ЕТЕРНАдент 🦷
Оваа програма со времетраење од 12 недели ќе ви помогне да се стекнете со реални искуства, знаење и вештини во сите стоматолошки дисциплини, администрација и многу различни аспекти од секојдневното клиничко работење.
Пратете ни ваше CV со назнака “Пракса и едукација”, на eternitas@eternadent.com.mk доколку:
• Сте дипломиран стоматолог
• Не сте во работен однос и немате работно искуство
• Одлично разбирате, читате и зборувате англиски јазик
• Имате желба за постојано усовршување преку работа во тим
• Имате високо ниво на одговорност и тенденција за завршување на обврските
Пријавување најдоцна до 01.10.2022 година за 4 отворени позиции.
Повеќе информации на eternadent.com.mk/praktikanstvo/
#ETERNAdent
... ПовеќеПомалку

Програма за практикантска работа во ЕТЕРНАдент 🦷
Оваа програма со времетраење од 12 недели ќе ви помогне да се стекнете со реални искуства, знаење и вештини во сите стоматолошки дисциплини, администрација и многу различни аспекти од секојдневното клиничко работење.
Пратете ни ваше CV со назнака “Пракса и едукација”, на eternitas@eternadent.com.mk доколку:
• Сте дипломиран стоматолог
• Не сте во работен однос и немате работно искуство
• Одлично разбирате, читате и зборувате англиски јазик
• Имате желба за постојано усовршување преку работа во тим
• Имате високо ниво на одговорност и тенденција за завршување на обврските
Пријавување најдоцна до 01.10.2022 година за 4 отворени позиции.
Повеќе информации на https://eternadent.com.mk/praktikanstvo/
#ETERNAdent
Прикажи повеќе