fbpx

Qendra disponon me pajisje stomatologjike të nivelit të lartë me mundësi teknike të cilat përmbushin standardet më të larta të punës. Punohet pa dhimbje me metodat më bashkëkohore për të lehtësuar dhimbjet gjatë intervenimeve;

Të gjithë materialet në kontakt me indet janë jashtëzakonisht të sigurta dhe biostimulative dhe në pajtim me standardet e sigurisë.

Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber