fbpx

Alajnerët

ALAJNERËT (përshtatësit e harkut të dhëmbit) janë metodologji e njohur, edhepse terapia me aparate fikse mbetet standard i artë në ortondonci.

Alajnerët janë ndihmëse ortodontike që askush nuk do të vërejë që i mbani!

Mundësojnë zhvendosjen ortodontike të dhëmbëve nëse:

  • Nuk kërkon kontrolla në stomatolog
  • Dhimbja gjatë mbajtjes është sjellur në minimum
  • Trajtimi zgjat më shkurtë në krahasim me protezat klasike
  • Nuk ka kufizime në ushqim

Stomatologjia estetike

Zbardhja e dhëmbëve
Дознај повеќе
Konturimi dhe depigmentimi laserik
Дознај повеќе
Inlei dhe onlei nga porcelani
Дознај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber