fbpx

Контактирајте не!

  ТЕЛЕФОН / 02 30 91 470
  МОБИЛЕН / 078 309 147
  EMAIL / contact@eternadent.com.mk
  АДРЕСА/ ул. Орце Николов бр. 190-1/1 Скопје

  РАБОТНО ВРЕМЕ

  Понеделник-Петок / 8:00–20:00
  Сабота и Недела/ Не работиме

  Информации за плаќање на услугите

  Услугите дадени во ЕТЕРНАдент можете да ги платите во готово или со следните платежни картички: Visa, Master Card,Maestro и Diners.  Доколку имате потреба од поопсежен и подолготраен третман, можете да разговарате со нас за останатите

  ЕТЕРНАдент има склучено договор за соработка со ЕУРОЛИНК. Јавете се и консултирајте го нашиот администратор за деталите.

  ЕТЕРНАдент води темелна датотека за секоја услуга дадена во нашата ординација и досегашното искуство покажало прифаќање на истите од страна на останати меѓународни осигурителни компании. Вашиот доктор во ЕТЕРНАдент ви стои на располагање за пополнување на било какви формулари за состојбата на вашите заби доколку имате потреба од тоа.

  Каде да не најдете

  ул. ОрцеНиколов бр.190-1/1 Скопје
  т: 02 30 91 470; ф: 02 30 91 471;
  contact@eternadent.com.mk; www.eternadent.com.mk

  Chat With Us
  Viber/WhatsApp
  WhatsApp
  Viber