fbpx

Алајнери

АЛАЈНЕРИ (порамнувачи на забниот лак) е популарна методологија, иако терапијата со фиксни апарати останува златен стандард во ортодонцијата.

Алајнери се ортодонтски помагала кои никој нема да забележи дека ги носите!

Овозможуваат ортодонтско поместување на забите кое:

  • Не бара контроли кај стоматолог
  • Болката при носењето е сведена на минимум
  • Третманот трае многу пократко во споредба со класичните протези
  • Нема ограничувања во исхраната

Естетска Стоматологија

Белење на забите
Дознај повеќе
Ласерско контурирање и депигментирање
Дознај повеќе
Порцелански инлеи и онлеи
Дознај повеќе
Алајнери
Дознај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber