fbpx

Новости / Акции

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 недели
Eternadent

Посакуваната насмевка сега е возможна со брз и ефикасен третман со невидливи протези алајнери и ефикасна технологија со пасивен самолигирачки систем!

✅ 16 годишно искуство
✅ Врвни материјали
✅ Над 10.000 задоволни пациенти

☎ Побрзајте и закажете го вашиот термин на 078 309 147

#eternadent
... ПовеќеПомалку

Посакуваната насмевка сега е возможна со брз и ефикасен третман со невидливи протези алајнери и ефикасна технологија со пасивен самолигирачки систем!

✅ 16 годишно искуство
✅ Врвни материјали
✅ Над 10.000 задоволни пациенти

☎ Побрзајте и закажете го вашиот термин на 078 309 147

#ETERNAdent
3 недели
Eternadent

Тотална орална рехабилитација со цирконија коронки 🦷
Д-р Ивана Кежаровска Спиреска Д-р Ирина Бидовска

#eternadent #dentalsolutions #zirconiacrown #perfectsmile
... ПовеќеПомалку

Тотална орална рехабилитација со цирконија коронки 🦷
Д-р Ивана Кежаровска Спиреска Д-р Ирина Бидовска

#eternadent #dentalsolutions #zirconiacrown #perfectsmileImage attachment
1 месец
Eternadent

✨ Резултат на 15 годишно искуство во ласерска стоматологија!

✔ Решавање на 𝐺𝑢𝑚𝑚𝑦 𝑠𝑚𝑖𝑙𝑒 со процедурата 𝗰𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗹𝗲𝗻𝗴𝗵𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴,
т.е. хируршко зголемување (продолжување) на забот со 𝗘𝗿/𝗬𝗮𝗴 ласер
✔ Целата процедура е протетски водена со привремени режани PMMA коронки за стабилизација на мекото и тврдото ткиво за време и после хируршката процедура
✔ По 6 месеци минимално инвазивна протетска реконструкција со 🦷порцелански ламинати и Zerconia коронки

☎ Контактирајте нè и закажете бесплатна консултација 078 309 147

#eternadent
... ПовеќеПомалку

✨ Резултат на 15 годишно искуство во ласерска стоматологија!

✔ Решавање на 𝐺𝑢𝑚𝑚𝑦 𝑠𝑚𝑖𝑙𝑒 со процедурата 𝗰𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗹𝗲𝗻𝗴𝗵𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴, 
т.е. хируршко зголемување (продолжување) на забот со 𝗘𝗿/𝗬𝗮𝗴 ласер
✔ Целата процедура е протетски водена со привремени режани PMMA коронки за стабилизација на мекото и тврдото ткиво за време и после хируршката процедура
✔ По 6 месеци минимално инвазивна протетска реконструкција со 🦷порцелански ламинати и Zerconia коронки

☎ Контактирајте нè и закажете бесплатна консултација 078 309 147

#ETERNAdent

Коментирај на Facebook

A so gingivitisot sto pravime?🤦🏽‍♀️

Прикажи повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber