fbpx

Блог

ОРАЛНО-ХИРУРШКИ И ИМПЛАНТОЛОШКИ МЕТОДИ ПРИМЕНЕТИ ВО СТОМАТОЛОШКАТА ПРАКСА

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ 01-02 Јули 2022 ОРАЛНО-ХИРУРШКИ И ИМПЛАНТОЛОШКИ МЕТОДИ ПРИМЕНЕТИ ВО СТОМАТОЛОШКАТА ПРАКСА Наменет за доктори по дентална медицина

Прочитај повеќе

СОВРЕМЕНИ ПРИСТАПИ ВО ПРЕПАРАЦИЈАТА, АДХЕЗИЈАТА, ИЗОЛАЦИЈАТА И ЕНДОДОНТСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ  13-14 Мај 2022 СОВРЕМЕНИ ПРИСТАПИ ВО ПРЕПАРАЦИЈАТА, АДХЕЗИЈАТА, ИЗОЛАЦИЈАТА И ЕНДОДОНТСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ Наменет за доктори по дентална медицина

Прочитај повеќе

Проф. д-р Ана Миновска

Сопственик на центарот за дентално здравје ЕТЕРНАдент Cпецијалист по болести на уста и пародонтот. Лидер во практицирање на ласерската стоматологија, посебно во решавање на комплексни пародонтални случаи. Проф. д-р Миновска е редовен професор на...

Прочитај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber