fbpx

Завршени

ТЕРАПИЈА НА ХРОНИЧНА ПАРОДОНТОПАТИЈА ( ХИРУРШКА И НЕХИРУРШКА) И ПРИПРЕМА НА ПАРОДОНТОТ ЗА РЕСТАВРАТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ 02-03 Јуни 2022 ТЕРАПИЈА НА ХРОНИЧНА ПАРОДОНТОПАТИЈА ( ХИРУРШКА И НЕХИРУРШКА) И ПРИПРЕМА НА ПАРОДОНТОТ ЗА РЕСТАВРАТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

Прочитај повеќе

СОВРЕМЕНИ ПРИСТАПИ ВО ПРЕПАРАЦИЈАТА, АДХЕЗИЈАТА, ИЗОЛАЦИЈАТА И ЕНДОДОНТСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ  13-14 Мај 2022 СОВРЕМЕНИ ПРИСТАПИ ВО ПРЕПАРАЦИЈАТА, АДХЕЗИЈАТА, ИЗОЛАЦИЈАТА И ЕНДОДОНТСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ Наменет за доктори по дентална медицина

Прочитај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber