fbpx

Автор: advalue

ОРАЛНО-ХИРУРШКИ И ИМПЛАНТОЛОШКИ МЕТОДИ ПРИМЕНЕТИ ВО СТОМАТОЛОШКАТА ПРАКСА

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ 01-02 Јули 2022 ОРАЛНО-ХИРУРШКИ И ИМПЛАНТОЛОШКИ МЕТОДИ ПРИМЕНЕТИ ВО СТОМАТОЛОШКАТА ПРАКСА Наменет за доктори по дентална медицина

Прочитај повеќе

ТЕРАПИЈА НА ХРОНИЧНА ПАРОДОНТОПАТИЈА ( ХИРУРШКА И НЕХИРУРШКА) И ПРИПРЕМА НА ПАРОДОНТОТ ЗА РЕСТАВРАТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ 02-03 Јуни 2022 ТЕРАПИЈА НА ХРОНИЧНА ПАРОДОНТОПАТИЈА ( ХИРУРШКА И НЕХИРУРШКА) И ПРИПРЕМА НА ПАРОДОНТОТ ЗА РЕСТАВРАТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА

Прочитај повеќе

СОВРЕМЕНИ ПРИСТАПИ ВО ПРЕПАРАЦИЈАТА, АДХЕЗИЈАТА, ИЗОЛАЦИЈАТА И ЕНДОДОНТСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ

ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ  13-14 Мај 2022 СОВРЕМЕНИ ПРИСТАПИ ВО ПРЕПАРАЦИЈАТА, АДХЕЗИЈАТА, ИЗОЛАЦИЈАТА И ЕНДОДОНТСКИТЕ ПРОЦЕДУРИ Наменет за доктори по дентална медицина

Прочитај повеќе