fbpx

Нашиот тим

Проф. д-р Ана Миновска

Сопственик на центарот за дентално здравје ЕТЕРНАдент Cпецијалист по болести на уста и пародонтот. Лидер во практицирање на ласерската стоматологија, посебно во решавање на комплексни пародонтални случаи. Проф. д-р Миновска е редовен професор на...

Прочитај повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber