fbpx

Автор: SAdmin

ПАРОДОНТАЛНО ОДРЖУВАЊЕ НА ПАЦИЕНТИ СО ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ

ПАРОДОНТАЛНО ОДРЖУВАЊЕ НА ПАЦИЕНТИ СО ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ ЗДРУЖЕНИЕ НА СТОМАТОЛОЗИ ЕТЕРНИТАС при ДДДММ објавува КУРС СО ДЕМОНСТРАЦИЈА НА ВЕШТИНИ 8 октомври 2022 ПАРОДОНТАЛНО ОДРЖУВАЊЕ НА ПАЦИЕНТИ СО ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ наменет за доктори по дентална медицина Курсот ќе опфати демонстрација и едукација за стекнување на следниве вештини: Современи класификации и протоколи за индивидуализирана, систематска и континуирана терапија на одржување на периимплантните […]

Проф. д-р Ана Миновска

Сопственик на центарот за дентално здравје ЕТЕРНАдент Cпецијалист по болести на уста и пародонтот. Лидер во практицирање на ласерската стоматологија, посебно во решавање на комплексни пародонтални случаи. Проф. д-р Миновска е редовен професор на...

Прочитај повеќе

Др. Бојан Велкоски

Доктор по дентална медицина и специјализант по болести на уста и пародонт. Шест месечен престој во Соединетите американски држави во приватна стоматолошка клиника со следење на програма на голем број...

Прочитај повеќе

Tips For Clean Teeth

Here are 3 tips to get your aligner looking as clear as possible. Have you got any handy #Invisalife hacks? Let us know in the replies below pic.twitter.com/TrcxUWor1q — Invisalign UK & IE (@invisalign_ukie) August 4, 2017

Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber