fbpx

Ласерско отстранување на хиперпигментации на гингива

Некои луѓе имаат природно повеќе меланин акумулиран во непцата и тие изгледаат модрикаво потемни.

Кај оние луќе кои се смеат со откривање на непцата (висока насмевка) тоа изгледа прилично неестестки . Моќниот Er:Yag laser ни овозможува да ги отстраниме овие пигментации брзо и безболно во само една посета.

Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber