fbpx

News / Actions

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Проф.др Ана Миновска и тимот на ЕТЕРНАдент на Шести Симпозиум на Македонско Имплантолошко Здружение ДДДММ 
Д-р Ивана Кежаровска Спиреска 
Д-р Ирина Бидовска 
Д-р Димитри Милошевски 
Д-р Мартина ЧупетрескаImage attachment

Коментирај на Facebook

Ednostavno najdobrite ubav pomin

Super ste,pozz

Најдобрата професорка и докторка, Со киретата во раце, подобро работи, од колку Пикасо со четката во раце !!!

1 месец
Eternadent

ДАЛИ ПАРОДОНТАЛНАТА БОЛЕСТ МОЖЕ ДА ВЛИЈАЕ НА ЗАБНИТЕ ИМПЛАНТИ?

Можете ли да замислите архитект да почне да гради куќа без да направи планови и без да ја проучи земјата; т.е. нејзината јачина, конзистентност и наклон?

Целиот тој комплексен процес бара ДЕТАЛНО претходно планирање, за да биде успешен.

Затоа, пред да поставиме забен имплант, во нашата клиника секогаш спроведуваме индивидуална анализа и план на терапија.

Ова значи дека, ако пациентот има заболување на непцата, прво и задолжително ќе започнеме со лечење на ткивото, пред да продолжиме со поставување на имплантот.

☎ Јавете се на 078 309 147 за да закажете термин и проверете дали имате услови за поставување на дентални импланти во Вашата уста!

#eternadent
... ПовеќеПомалку

ДАЛИ ПАРОДОНТАЛНАТА БОЛЕСТ МОЖЕ ДА ВЛИЈАЕ НА ЗАБНИТЕ ИМПЛАНТИ?
 
Можете ли да замислите архитект да почне да гради куќа без да направи планови и без да ја проучи земјата; т.е. нејзината јачина, конзистентност и наклон?

Целиот тој комплексен процес бара ДЕТАЛНО претходно планирање, за да биде успешен. 

Затоа, пред да поставиме забен имплант, во нашата клиника секогаш спроведуваме индивидуална анализа и план на терапија.

Ова значи дека, ако пациентот има заболување на непцата, прво и задолжително ќе започнеме со лечење на ткивото, пред да продолжиме со поставување на имплантот. 

☎ Јавете се на 078 309 147 за да закажете термин и проверете дали имате услови за поставување на дентални импланти во Вашата уста!

#ETERNAdent
2 месеци
Eternadent

Среќен роденден драга наша Јеленче 🥰🎂 ... ПовеќеПомалку

Среќен роденден драга наша Јеленче 🥰🎂

Коментирај на Facebook

Sreken rodenden Jelena🎉🥂😘

Sreken i od mene,

3 месеци
Eternadent

Посакуваната насмевка сега е возможна со брз и ефикасен третман со невидливи протези алајнери и ефикасна технологија со пасивен самолигирачки систем!

✅ 16 годишно искуство
✅ Врвни материјали
✅ Над 10.000 задоволни пациенти

☎ Побрзајте и закажете го вашиот термин на 078 309 147

#eternadent
... ПовеќеПомалку

Посакуваната насмевка сега е возможна со брз и ефикасен третман со невидливи протези алајнери и ефикасна технологија со пасивен самолигирачки систем!

✅ 16 годишно искуство
✅ Врвни материјали
✅ Над 10.000 задоволни пациенти

☎ Побрзајте и закажете го вашиот термин на 078 309 147

#ETERNAdent
3 месеци
Eternadent

Тотална орална рехабилитација со цирконија коронки 🦷
Д-р Ивана Кежаровска Спиреска Д-р Ирина Бидовска

#eternadent #dentalsolutions #zirconiacrown #perfectsmile
... ПовеќеПомалку

Тотална орална рехабилитација со цирконија коронки 🦷
Д-р Ивана Кежаровска Спиреска Д-р Ирина Бидовска

#eternadent #dentalsolutions #zirconiacrown #perfectsmileImage attachment
3 месеци
Eternadent

✨ Резултат на 15 годишно искуство во ласерска стоматологија!

✔ Решавање на 𝐺𝑢𝑚𝑚𝑦 𝑠𝑚𝑖𝑙𝑒 со процедурата 𝗰𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗹𝗲𝗻𝗴𝗵𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴,
т.е. хируршко зголемување (продолжување) на забот со 𝗘𝗿/𝗬𝗮𝗴 ласер
✔ Целата процедура е протетски водена со привремени режани PMMA коронки за стабилизација на мекото и тврдото ткиво за време и после хируршката процедура
✔ По 6 месеци минимално инвазивна протетска реконструкција со 🦷порцелански ламинати и Zerconia коронки

☎ Контактирајте нè и закажете бесплатна консултација 078 309 147

#eternadent
... ПовеќеПомалку

✨ Резултат на 15 годишно искуство во ласерска стоматологија!

✔ Решавање на 𝐺𝑢𝑚𝑚𝑦 𝑠𝑚𝑖𝑙𝑒 со процедурата 𝗰𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗹𝗲𝗻𝗴𝗵𝘁𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴, 
т.е. хируршко зголемување (продолжување) на забот со 𝗘𝗿/𝗬𝗮𝗴 ласер
✔ Целата процедура е протетски водена со привремени режани PMMA коронки за стабилизација на мекото и тврдото ткиво за време и после хируршката процедура
✔ По 6 месеци минимално инвазивна протетска реконструкција со 🦷порцелански ламинати и Zerconia коронки

☎ Контактирајте нè и закажете бесплатна консултација 078 309 147

#ETERNAdent

Коментирај на Facebook

A so gingivitisot sto pravime?🤦🏽‍♀️

Прикажи повеќе
Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber