fbpx

Др. Бруно Николовски

Специјалист по орална хирургија и имплантологија.

Докторант по орална и максилофацијална хириргија. Клиничка пракса со посебен осврт на решенија поврзани со естетиката во имплантологијата и пореметувања на темпоромандибуларниот зглоб. Активно учество во голем број на меѓународни конгреси и други едукативни настани од областа на стоматологијата. Стручен престој во Хрватска и Турција. Член е на Стоматолошката комора на РМ, Македонското стоматолошко друштво, Здружението на стоматолози ЕТЕРНИТАС, Британската и Американската дентална асоцијација. Активно се служи со англискиот, српскиот и хрватскиот јазик.

bnikolovski@eternadent.com.mk

0 comments on “Др. Бруно Николовски

Comments are closed.

Chat With Us
Viber/WhatsApp
WhatsApp
Viber