Нашето портфолио

Препораки

Никола С. (33), Скопје

Би сакал да ја изразам мојата благодарност и задоволство од професионалната услуга што ја добив во вашата ординација. Сo леснотија ги поминав сите третмани од првиот до последниот.
Ви благодарам за врвната професионална нега која ми ја пруживте за време на реставративниот и естетскиот третман. Импресиониран сум од неверојатното внимание посветено на најситни детали што резултираше со совршен резултат и прекрасна Луминеерс насмевка.
Голема благодарност до целиот тим, задоволство е што ве познавам!

Виолета Д. (50 years) Скопје

И покрај тоа што речиси цел живот одев кај стоматолози, веројатно поради несоодветни третмани многу рано ги загубив речиси сите заби. Сакав да добијам фиксни мостови но иако за тоа немаше услови, од стоматолозите во ЕТЕРНАдент добив информации за имплантите како можно решение. Се одлучув да ја направам таа интервенција бидејќи ме одушеви младиот и стручен тим. Во ЕТЕРНА дент добив 8 импланти пред една година. Интервенцијата траеше по 30 минути за имплант и се сработи во две посети. По престанокот на анестезијата и покрај мојот страв, не осетив никаква болка, а болка немав ниту утредента по операцијата, ниту пак наредните денови.
Сега, откако ги имам мостовите, со нив џвакам како со свои заби и чувството, за разлика од порано, е супер, а овој третман кој го добив во ЕТЕРНАдент им го препорачувам на сите пациенти на кои им се потребни импланти.

Трајко А. (45 год.) Гевгелија

Во ЕТЕРНАдент дојдов по препорака, за да ги средам забите и да видам како може да се реши просторот кај забите што ми се извадени. Темелно ми беа објаснети сите можности, а јас одбрав да ми стават импланти. Пред повеќе од една година ми вградија два импланти, ги добив во иста операција која траеше еден час, а при тоа немав никаква болка. Ниту следните денови немав никаква болка, ниту оток, иако мислев дека нешто такво би било природно. Со коронките кои ги добив врз имплантите џвакам како со свои заби и немам никакви проблеми.
Во ЕТЕРНА дент всушност добив комплетен третман на моите заби: импланти, нови мостови, инлеј и сo што ми беше потребно за тие да бидат здрави и санирани, а оттогаш доаѓам само на редовното чистење на забите.

Е.И. (58 год.) Струга

Во ЕТЕРНА дент дојдов со намера да добијам целосно решение за моите заби. Отсекогаш сакав да добијам убава и бела насмевка, но секогаш добивав делумни решенија. Во оваа ординација наидов на пријатен амбиент, модерна технологија и професионален персонал, кој ретко се наоѓа! Кај нив преовладува прецизност и професионалност, компоненти кои ги посакува секој пациент.
Најважно ми е што си ја остварив желбата, ја имам насмевката што ја посакував и знам дека имам Центар кој ќе се грижи таа да остане трајно убава и здрава.