• ИМПЛАНТИ

  ИМПЛАНТИ


  Поставување на импланти по утврдени хируршки протоколи адаптирани според индивидуален план на терапија.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • ПРОТЕТИКА

  ПРОТЕТИКА


  Ласерска прецизност и максимална естетика со најновите генерации на чиста керамика.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

  ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА


  Сеопфатен пристап во грижата за оралното здравје овозможува бескомпромисен квалитет во денталните услуги.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИ

  БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИ


  Безболно до блескаво бела насмевка во само една посета.

  ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • Орална хирургија

  Модерен концепт во решавањето на многу болести, повреди и дефекти поврзни со устата, забите и вилиците. Лесен и безболен постоперативен период!

 • Сеопфатна стоматологија

  Современ концепт според Вашите потреби. Почувствувајте ги современите и индивидуални протоколи за работа...

 • Пародонтална терапија и хирургија

  Здрави непца кои ќе Ви овозможат совршена насмевка! Безболни третмани со ласер кои даваат вистински резултати!

 • Ласерска терапија и хирургијаЕдинствени!

  Најсовремен и најбрз начин до посакувана и здрава насмевка

 • Импланти

  Најдобра замена за Вашите загубени заби ...

 • Протетика

  Вратете ја функцијата на забите и вашата самодоверба. Постојат безброј решенија за забите кои се оштетени или недостасуваат!

 • Естетска стоматологија

  Посакувате правилна и блескава насмевка? Естетско корегирање на неправилните или оштетените заби...

Насмевнете му се на животот и почуствувајте ја разликата :)

Наши соработници